در تولید گلاب بروش صنعتی از ماشین آلات پیشرفته که قطعات آن از استیل زنگنزن میباشد، استفاده میشود. ابتدا گل محمدی و آب در دیگهای استیل قرار گرفته و با حرارتدادن غیر مستقیم که معمولا بخار آب میباشد، از لابلای مخلوط گل و آب عبور داده میشود. مراحل تقطیر انجام و بخارات حاصله در مبردها که دارای لوله آب با جریان آب سرد میباشند، خنک و به مایع تبدیل میگردند و سپس به مخازن استیل گلاب منتقل میشوند. از این مرحله عملیات پاستوریزاسیون و صاف نمودن گلاب شروع میگردد و پس از گرم نمودن گلاب تا ۸۰ درجه سلسیوس ، از فیلترهای مخصوص کاغذی یا پلاستیکی بسیار ریز عبور داده شده و سپس در منبع پرکردن بطریها قرار میگیرد.
گلاب همچنان که داغ میباشد به داخل بطریهای شیشهای یا پلیاتیلن که قبلا با آب داغ شسته شده و میکروبزدایی گردیده هدایت و پس از دربندی با درب آلومینیومی یا پلاستیکی غیر قابل نفوذ، بر روی بطریها برچسبگذاری میشود و در داخل کارتن قرار میگیرند. در روش صنعتی با توجه به رعایت موازین مختلف در حین تولید و بستهبندی، گلاب حاصله از نظر ویژگیهای فیزیک و شیمیایی و می مطابق استاندارد خواهد بود. عطر گل محمدی بصورت لایه زرد رنگ و چرب مانند ، سبک، غیر محلول و نیمه جامد با توده کریستالی در حین تقطیر بر روی سطح گلاب قرار میگیرد. شرکت کیمیا صنعت کاسیان تولید کننده گلاب و عرقیات گیاهی به روش صنعتی می باشد که بیش از ۸۰ نوع عرقیات گیاهی را با بهترین کیفیت تولید و عرضه می کند.
گلاب کاشان یکی از معروف ترین و مرغوب ترین نوع گلاب در جهان می باشد که طرفداران زیادی در سر تا سر جهان دارد. خواص گلاب را از اینجا مطالعه کنید.
ویژگی فیزیکی و شیمیایی گلاب:
- گلاب باید از آب کاملا بهداشتی تولید گردد.
- گلاب باید کاملا زلال ، بیرنگ ، بدون سرد و رسوب و فاقد ذرات خارجی باشد.
- دارای بوی مطبوع گل سرخ ، مزه مایل به تلخی ، فاقد بوی پختگی و ترشیدگی و دارای طعمی مطبوع و مختصری مایل به تلخی باشد.
- میزان اسانس گلاب حداقل ۱۲ میلی گرم در ۱۰۰ سانتیمتر مکعب باشد.
- عدم استفاده از اسانسهای تقلبی و سنتزی در تولید گلاب.
- مطابق بودن گلاب با فاکتورهای PH، وزن مخصوص ، عدد اسیدی ، عدد استر ، عدد اکسیداسیون و الکل اتیلیک طبق استاندارد ملی ایران.
- از بطریهای شیشهای شفاف نو، استریل شده و بدون حباب هوا و یا ظروف پلاستیکی پلی اتیلن که جهت مصرف مواد غذایی مناسب باشد استفاده شود.
- از درب غیرنفوذ آلومینیومی و یکبار مصرف استفاده شود.
- دارای برچسب مناسب حاوی درج اطلاعات شامل: نام کالا ، میزان اسانس ، تاریخ تولید و انقضا ، حجم بطری ، سری ساخت ، نام و نشانی تولید کننده باشد.
- از کارتنهای مناسب و مقاوم جهت بستهبندی استفاده شود و نوع بستهبندی و شکیل باشد.
- معمولا گلاب را با توجه به عیارش به سه دسته گلاب معمولی ، گلاب ممتاز، گلاب ویژه یا دو آتیشه تقسیم می کنند.
ویژگیهای میولوژی گلاب
گلاب باید قبل از بستهبندی و عرضه به بازار کاملا پاستوریزه و میکروبزدایی شود و آزمون هفت فاکتور می زیر جهت مطمئن بودن و هماهنگی با استانداردهای ملی برای آن انجام میشود.
جهت خرید گلاب کاشان با بهترین کیفیت با شماره ۰۳۱۵۵۵۸۰۵۹۸ تماس بگیرید.
درباره این سایت